Има,по това дали има усилвател.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Bose и 166?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеИма,по това дали има усилвател.--Alfa Romeo 147 1.9JTD -- Keep walking! --
sigpic
Comment
-
Отзад
Виж на Вальо снимката ако търсиш такова нещо да се ориентираш.Но са изключителна рядкост.sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
и по менюто DSP което ти е отключено на аудио настройките (ако имаш), и е изключено - ако нямаш
а тия усилватели ги продават по 2 за лев в ибей, ако ви е интересна процедурата де
в alfaowner има цяло ръководство как да си го монтирате, кви кабели, как да си смените колоните.... ако ви се разправя де'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Извинявам се за не писането на кирилца Та така всичко пак е от морга до Перник има целя набор от говорители 10 броя .Тоя ДСП усилвател както казах 4-60вата, чеинджър,кабел за за него и целия исц-контрол.Даже има и гсм кам него с местото за карта,но на говорителите никаде не пише БОУС или даже каквото и да било,освен това произведено в Германия
Comment
-
Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщениеИзвинявам се за не писането на кирилца Та така всичко пак е от морга до Перник има целя набор от говорители 10 броя .Тоя ДСП усилвател както казах 4-60вата, чеинджър,кабел за за него и целия исц-контрол.Даже има и гсм кам него с местото за карта,но на говорителите никаде не пише БОУС или даже каквото и да било,освен това произведено в ГерманияБоус както казват в САЩ на купе - коуп - звучи тъпо
а както по-натам казахме Босе са дебрандирани в полза на АР и никъде при 166 не пише оригиналната маркаLast edited by nightroller; d.m.y г., 18:44.Tormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщениеТакааааа БОУС видях че беше написано в началото на темата та за това и аз така а за мен сащо си е БОСЕ.Та демек сам взел БОСЕ така ли да разбирамTormentvm In Dvm Demens
Comment
-
Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщениеДа питам колегите с DSP усилвателите всички говорители кам усилвателя ли са свързани или има и кам ISC то ако може някой да помогнеLast edited by savoibul; d.m.y г., 16:24.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
-
Колега значи аз несъм видял усилвателя е 6 канален по 40 вата на канал марка HEAS .Говорителите са точно както ти каза като броики и разположение.Аз взех ISC защото по моя има малко проблеми,но по скоро са поправими просто спря да свети иначе работи и отчита. Цялата система е свалена от дизелова 166,така че това нее проблем.Та казваш ти,че няма да се нуждая да сменям ISC то за да подкарам настроиките до колкото бях чел тоя ISC го слагат на още няколко марки коли за да неми се налага да тарся и код кам него а само да закача усилвателя и чеинджара и да подменя тея говорители и да остана с моя ISC предполагам ще има кабели до говорителите на кората да неми се налага аз да мисля схеми
Comment
-
Първоначално публикувано от stevasarev Покажи съобщениеКолега значи аз несъм видял усилвателя е 6 канален по 40 вата на канал марка HEAS .Говорителите са точно както ти каза като броики и разположение.Аз взех ISC защото по моя има малко проблеми,но по скоро са поправими просто спря да свети иначе работи и отчита. Цялата система е свалена от дизелова 166,така че това нее проблем.Та казваш ти,че няма да се нуждая да сменям ISC то за да подкарам настроиките до колкото бях чел тоя ISC го слагат на още няколко марки коли за да неми се налага да тарся и код кам него а само да закача усилвателя и чеинджара и да подменя тея говорители и да остана с моя ISC предполагам ще има кабели до говорителите на кората да неми се налага аз да мисля схемиLast edited by savoibul; d.m.y г., 08:48.Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!
Comment
Comment